Čerpadlo ponorné TWIN 11000 Premium AL-KO 112830

Kód: 112830
€118 €98,33 bez DPH
Skladom
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Autorizovaný predajca
Autorizovaný predajca
Garancia originality tovaru
Servis
Servis
Záručný a pozáručný servis
Stabilný partner
Stabilný partner
23 rokov na trhu

Podrobný popis

Multifunkčné kombinované ponorné čerpadlo možno vďaka praktickému integrovanému nosnému držadlu a 10 m elektrickému káblu, ako aj vďaka jeho hmotnosti iba okolo 7,2 kg používať na odčerpávanie vody mobilne alebo stacionárne. Vzhľadom na jeho kompaktné rozmery 29,2 x 19,1 x 34,4 cm, robustné a nehrdzavejúce hnacie hriadele z ušľachtilej ocele, trvalo namazané a bezúdržbové guľôčkové ložiská, solídne 3-vrstvové tesnenia a stabilné teleso získate spoľahlivé univerzálne čerpadlo s veľmi dlhou životnosťou. Dobre sa vyrovná aj s hrubšími nečistotami vo vode, lebo na ne sú pripravené aj extra veľké nasávacie otvory. Rovnako čisté, ako aj znečistené tekutiny so zrnitosťou do 20 mm odčerpá rýchlo a bezpečne.
Pri veľkom výkone čerpadla 850 W a dopravovanom množstve do 13 500 l/h je vyčerpanie a prečerpanie hotové za veľmi krátky čas. Kombinované univerzálne ponorné čerpadlo AL-KO TWIN 11000 Premium je vybavené plavákovým spínačom. Je určené do maximálnej hĺbky ponoru 7 m. Vzhľadom na výtlačnú výšku do 10 m dokáže zvládnuť aj väčšie hĺbky. Výstup čerpadla má rozmer 1,5 palca, to zodpovedá cca 47,8 mm. 90° uhlová prípojka má univerzálnu koncovku a pomocou priloženej kombinovanej redukcie na ňu možno pripojiť hadice všetkých bežne dostupných veľkostí.
Upozornenie: ponorné čerpadlo nie je vhodné pre pitnú vodu, ale iba pre úžitkovú vodu s teplotou do 35 °C. Rovnako nie je vhodné na použitie v slanej vode, vo vode s agresívnymi chemikáliami alebo vo vode obsahujúcej piesok .

Vďaka ľahkému prestaveniu podstavca ponúkajú ponorné čerpadlá TWIN spoločnosti AL-KO všetky výhody kalových čerpadiel a ponorných čerpadiel na čistú vodu v jedinom zariadení – od rýchleho odčerpania znečistenej vody pri vysunutom podstavci čerpadla,až po odstraňovanie zvyškovej vody v režime plošného odsávania.
Čerpadlo ponorné TWIN 11000 Premium AL-KO 112830

  • Autorizovaný predajca zn. AL-KO
  • Zabezpečíme záručný a pozáručný servis
  • Dlhoročné skúsenosti

Dodatočné parametre

Kategória: Čerpadlá
Hmotnosť: 7.2 kg
Dopravná výška: 10 m
Maximálna ponorná hĺbka: 7 m
Výkon ( W ): 850
Výstup čerpadla Ø: G 1\,5" (47\,8 mm)
Plytké odsávanie: Áno
Katalógové číslo: 112830
Číslo ES: 112830

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz